• info@shesfit.nl
  • +31(0) 6 46 63 49 79

She's fit in het kort

Ik ben Helma van Rooijen ben getrouwd en heb drie kinderen, een dochter en twee zoons.
Sinds 18 augustus 2012 ben ik samen met mijn ex compagnon dit bedrijf opgestart om het tot een succes vol bedrijf wat het nu is te maken. In 2015 is mijn compagnon gestopt en ben ik op eigen houtje met behulp van mijn kinderen doorgegaan.
Deze sportschool hebben we opgezet om mensen te kunnen laten bewegen en zich dus vitaler te voelen.

Je spieren versterken

Het Circuit 'het concept' van (S)he's Fit bestaat in de basis uit een interval circuittraining waarin spier-versterkende oefeningen worden gecombineerd met conditionele oefeningen.  Persoonlijke begeleiding; Je doet de oefeningen in een klein groepsverband, onder persoonlijke- en deskundige begeleiding. De apparaten zijn gebruiksvriendelijk en 100% veilig voor de gewrichten omdat deze hydraulisch zijn, waardoor je geen blessures kan oplopen. Iedereen van elke leeftijd kan dit circuit doen.

Dementie vriendelijk

Wij zijn dementie vriendelijk zodat wij de mensen die het zo verdienen, om beter geholpen te worden te kunnen en mogen sporten bij ons.
Voor mensen die lijden aan geheugen verlies of storing hebben begeleiden wij graag, juist voor hen is het zo belangrijk om te bewegen, er komt n.l een stofje vrij in de hersenen zodat de hele procedure langzamer gaat.

Sporten is goed voor hart en hoofd.

Cardio

Cardiofitness is een vorm van fitness waarbij het trainingsprogramma afgesteld wordt op de gemeten hartslag. Het doel is om door middel van verschillende trainingen een constante hartslag aan te houden, om zo conditie op te bouwen of om af te vallen.

Cardiofitness wordt door jong en oud beoefend. Vooral mensen die een zittend bestaan hebben, kunnen hierbij gebaat zijn. Een voordeel boven andere sporten zoals teamsporten is dat men bij cardiofitness minder aan vaste trainingstijden gebonden is.

Bij veel fitnessapparaten die bij cardiofitness worden gebruikt kan de hartslag worden afgelezen op een display. Indien de waarde voor de hartslag te hoog wordt, kan men de apparaten lichter instellen. Ook andere factoren, zoals de ademhaling, bepalen de hartslagwaarde. Verder kunnen vaak andere waarden op fitnessapparaten worden afgelezen, zoals die van calorieverbranding en de tijd dat nog moet worden getraind. Aan het begin van de training kunnen waarden als maximale trainingstijd, leeftijd en gewicht worden ingevoerd.

Bij het afvallen geldt dat er geen oefeningen zijn die ervoor zorgen dat enkel lichaamsvet in een heel specifiek deel van het lichaam wordt afgebroken. Vandaar dat cardiofitness wordt toegepast voor het afvallen: Vet wordt in het gehele lichaam verbrand, dus ook in probleemgebieden. Om een buikje weg te werken, doet men dus niet enkel cardiofitnessoefeningen die de buikspieren trainen, maar dient men veelzijdige oefeningen te doen waarbij verschillende spiergroepen van het lichaam worden gebruikt, zoals die in armen en benen. Tijdens de cardiofitness is het verstandig regelmatig te drinken om dehydratatie te voorkomen. Indien men wil afvallen, dient men na de cardiofitness niet overvloedig te eten, maar hooguit licht verteerbaar voedsel tot zich te nemen.

Om effectief te zijn dient cardiofitness regelmatig te worden gedaan. Hiervoor kan enige zelfdiscipline noodzakelijk zijn. Niet zelden wordt apparatuur aangeschaft die al snel op zolder belandt, of begint men met goede voornemens in een sportschool en haakt af.

Tarieven

Vrouwen:
Onbeperkt €30,95
1x per week €22,95
Jeugd 14 t/m 18 jaar onbeperkt €26,95
Jeugd 14 t/m 18 jaar 1x per week €20,95
65+ onbeperkt €26,95
65+ 1x per week €20,95

Mannen:
1x per week €22,95
2x per week €25,50

Inschrijfgeld is eenmalig €45,- ; dit is 30 euro administratiekosten en 15 euro voor de toegangspas.

Onze pakketten

Groepsles BBB

Groepsles BBB (€ zie meer informatie)

  • Train Buik
  • Train Billen
  • Train Benen

Belly Attack

Belly Attack (€ 20,- voor 10X)

  • Snel afvallen
  • 10 Rittenkaart